3 Eylül 2012 Pazartesi

Egetur Evden Eve Nakliyat firması

Evden Eve Nakliyat ve taşımacılık hizmetleri sunan EGETUR Evden Eve Nakliyat firmasının resmi web sayfası.



Evden eve nakliyat firması arasında kurumsal olarak çalışan ve müşteri memnuniyetine önem veren nakliyat firması bulmak son dönemce baya güçleşmektedir. İnternet kullanımının artması ile maalesef son zamanlarda çok korsan nakliye firması türemiş bulunmakta.


Durum böyle olunca taşınanlar için karar vermek epey güçleşmektedir. Genelde anlaşmalar yapılan telefon görüşmelerinden olduğu için firmanın sizlere ne denli bir hizmet vermesini önceden kestirmeniz çok zordur. Bunun için mutlaka ve mutlaka kurumsal nakliye firmaları ile görüşüp anlaşma sağlamanız sizlerin yararına olacaktır.

Firmaların kurumsal olup olmadıklarına web sitelerinde yayınladıkları araç resimleri, yetki belgeleri ve referanslarından anlayabilirsiniz. Daha emin olmak için firmanın ünvanını İstanbul Ticaret Odası web sitesinde firma sorgulaması kısmında aratarak firmanın kaydının olup olmadığına bakabilirsiniz.
Son olarak sizlere kurumsal hizmet veren bir firmayı önereceğim. İstanbul ve İzmir’de şubeleri bulunan EGETUR Nakliyat firmasını rahatlıkla seçebilirsiniz. Firma kendi reklam ve logolu araçlarıyla eşyalarınızı en iyi paketleme malzemelerini kullanarak taşıma yapmaktadır.

Sadece komple ev taşıma hizmeti sunmayan EGETUR, şehirlerarası parsiyel taşımacılık hizmeti de sunmakta. Verilen bu hizmet ile miktarı az olan parça eşyalarınızı daha uygun fiyatlara taşıma imkanı bulmaktasınız. Daha detaylı bilgi için firma resmi web sayfası www.egeturevdeneve.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder