8 Eylül 2012 Cumartesi

ilahi sözleri,ilahi dinle

İbadetlerimiz için yapabileceğimiz pek şey vardır. Bunlardan biri de ilahilerdir. İlahi, Allah’ı övmek, Allah’a dua edip ibadet etmek için yazılmış ve makamla okunan yazılardır. İlahiler Müslümanlığın ortaya çıkışından itibaren kısa süre içinde din içine yerleşmiştir. Bu nedenle geçmişi eskidir denebilir.







İnternetin kullanım alanlarının yaygınlaşması ile ilahi konusunda da birçok yenilik görülmüştür. Günümüz itibari ile ilahi dinlemek isteyenler internet bağlantıları olduğu her yerden istedikleri şekilde ilahi dinleyebilirler.







Bu doğrultuda ilahisozleri.net sizin için iyi bir rehber olacaktır. Site aracılığıyla istediğiniz ilahiyi bir tık ile dinleyebilirsiniz. Sitede 259 sanatçıya ait, 2584 tane ilahi vardır. Bu kadar zengin içeriğiyle istediğiniz ilahiyi bulabilirsiniz. Sitede alfabetik arama sayesinde ilahi aramalarınızı da kolaylıkla yapabilirsiniz. Ayrıca sitede birçok ilahi sözleri de mevcuttur. İlahiyi dinlerken sözlerini bu şekilde takip edebilirsiniz.







İlahi dinleme konusunda yeniyseniz de site sizin için idealdir. Sitede bulunan popüler ilahiler kısmına tıklayarak buradaki en çok dinlenen ilahileri görebilirsiniz. Bunlara tıklayarak bu popüler ilahileri sizde dinleyebilirsiniz. Bunun haricinde yine siteye eklenen son ilahileri de aynı şekilde görebilirsiniz. özellikle son çıkan ilahileri bu sayede takip edebilirsiniz.







Sizler için bu hizmeti tamamen ücretsiz olarak sunan ilahisozleri.net’te ilahi dinlemek için indirmeniz gereken bir eklenti de yoktur. Dinle tuşuna bastıktan sonra ilahinizi kısa bir süre içinde başlayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder