2 Eylül 2012 Pazar

Evden Eve Nakliyat İstanbul, Evden Eve Nakliyat İzmir

İstanbul ve İzmir'de şubeleri bulunan Egetur Nakliyat firması tarafından hizmete açılan web sayfasıdır. Sayfada tüm nakliye ihtiyaçları için bilgiler yer almakta.



İstanbul'dan İzmir'e taşımanız gerektiğinde sizlere kurumsal olarak hizmet veren EGETUR Nakliyat firmasını gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Firma kendi özmalları araçları, uzman ve deneyimli personeli ile taşımalarınızı gerçekleştirmekte. 1997 yılından itibaren ana faaliyet alanı olan evden eve nakliyat sektöründe uzmanlaşmış olan firma sizlere bu iki ilimiz arasında kaliteli hizmeti uygun evden eve nakliyat fiyatları ile sunmaktadır.



Sadece komple ev eşyası taşımayan firma hacmi daha küçük kısmi eşyalarınızı da taşımaktadır. Vermiş olduğu parsiyel taşıma hizmeti ile sizleri çok büyük maliyetlerden kurtarmaktadır. Eşyalarınız evinizden paketlenerek teslim alınır ve en kısa sürede tarafınıza teslim edilmektedir. Dilerseniz ödemelerinizi eşyalarınızı kapıda teslim aldıktan sonra da yapabilirsiniz.


EGETUR evden eve nakliyat İstanbul Günümüz şartlarında en iyi paketleme malzemelerini kullanan, asansörlü taşıma ve hasarsız nakliye garantisini firma sizlere sunmaktadır.



Ayrıca ofis taşıma, fuar malzemesi taşıma, arşiv ve benzeri nakliye işlemleri için firma ile görüşebilir ve fiyat alabilirsiniz. Sizlerde kaliteli hizmeti en uygun nakliye fiyatlarına almak için firma ile iletişime geçebilirsiniz.
evden eve nakliyat İzmir İstanbul için Detaylı bilgiyi www.istanbulizmirevdenevenakliyat.com adresinden edinebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder