8 Eylül 2012 Cumartesi

muzik dinle,mp3 dinle

Mp3’ler aracılığıyla şarkıları dinleyebilmekteyiz. Özellikle müzik cd’lerin ortaya çıkışı ile bilgisayarlarımızda müzikleri rahatlıkla dinleyebilir, arşivleyebilir duruma geldik. Bundan kısa bir süre sonra da tüm bu müzikleri internet üzerinden indirebilir olduk.



Günümüzde müzik sektörü oldukça gelişmiş durumdadır. Birçok şarkıcı yine birçok albüm çıkartarak dinlemeye sunmaktadır. Tüm bu şarkıları da takip etmek bu nedenle zorlaşmaktadır. Özellikle internet kullanıcı iseniz online müzik siteleri ile müzik haberlerini, son çıkan şarkıları rahatlıkla takip edebilirsiniz.



Bu doğrultuda dinleindir.com sizler için yararlı bir site olacaktır. Sitede yerli ve yabancı hemen hemen tüm şarkıcılar ve bu şarkıcılara ait şarkılar bulunmaktadır. İstediğiniz şarkıyı bu sayede rahatlıkla bulabilirsiniz. Sitede bulunan alfabetik arama ile de bu aramanızı daha da kolaylaştırabilirsiniz.



Ayrıca sitede bulunan kolay menülerle yeni eklenen müziklere, en son dinlenen müziklere, popüler müziklere de ulaşabilir, bu sayede yeni şarkıları dinleyebilirsiniz. Sitedeki kullanıcılar arasında da yorum bölümü sayesinde şarkılar hakkında muhabbet yapabilirsiniz.



Siteye Facebook ve Twitter hesabınızla bağlanabileceğiniz gibi mail adresinizle de üye olabilirsiniz. Siteye üye olduktan sonra kendinize özel şarkı listesi oluşturabilirsiniz. Bu şarkı listesi ile siteye her girdiğinizde popüler bu müziklere rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Ayrıca Facebook paylaş butonu ile bu şarkıları Facebook’taki arkadaşlarınızla da bu şarkıları paylaşabilirsiniz.



Son olarak sitede bulunan şarkı istek bölümü ile istediğiniz ve sitede bulunmayan şarkıları istekte bulunarak sitenin arşivine bu şarkının eklenmesini sağlayabilir, bundan sonraki dönemlerde istediğiniz bu şarkıyı dinleyebilirsiniz.



müzik dinle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder