12 Eylül 2012 Çarşamba

saat bayisi - daniel klein saatler

puma kol saatleri , daniel klein kol saatleri , ferrucci kol saatleri , diesel , vegans , jaga kol saatleri satış mağazası



Modanın vazgeçilmez aksesuarlarından olan kol saatleri çeşitli markaların seri ve modelleri ile ayrı bir dünyadır. Kimileri için kol saati adeta bir tutku olmakla birlikte, son yıllarda saat koleksiyonu yapan bireylerin sayısı da artmaktadır. Klasik saatler, spor saatler ve sektörel kullanıma yönelik saatler gibi birçok farklı kategori altında üretilmekte olan kol saatlerinin dünyasında Ferrucci en önemli isimler arasında yer almaktadır.



Ferrucci ürünlerinde genellikle geniş ve metalik bir yapının ortasındaki renkli çizgiler hâkimiyet kurmaktadır. Ferrucci bayan saatleri ve Ferrucci bay saat modelleri arasında ebatlar dışında çok büyük farklılıklar bulunmamakla beraber, moda duayenleri tarafından Ferrucci saat ürünleri klasik tarzdaki sportif çizgi olarak yorumlanmaktadır. Firmanın ürünlerinde büyük markaların çoğu tarafından kullanılmakta olan dijital sistemler görülmemektedir. Bu gerek hitap etmekte olduğu yaş aralığından, gerek yansıtmakta olduğu tarz açısından firmanın tercihleri doğrultusunda gelişen bir durumdur.



Birçok saat markasının üretmekte olduğu renkli kol saatleri gibi modellerin aksine Ferrucci saat modelleri metalik tonların ağırlıkta olduğu, spor ve klasik tarzın ortasındaki ince çizgide seyreden ürünlerdir. Birçok markanın özellikle bayan saatlerinde plastik tarzı bir görünüme sahip olan çeşitli renklerdeki ürünleri Ferrucci saatlerinde tercih edilen tasarımların oldukça dışında kalmaktadır. Firmanın bayan saati modellerinde genellikle ince ve şık bir çizgiye sportif bir esintinin dahil olmasıyla adeta “yaşına rağmen son derece dinamik olan kadın” imajı bir tema gibi işlenmektedir.



Firma tarafından üretilmekte olan bay saat modelleri ise bayların ilgisini çeken metalik ve iri görünümün klasik çizgilerle, spor tarzın dans eden bir havada buluşturulması üzerine şekillenmektedir. Çevredekilerin gözlerinin mutlaka takılmasını sağlayacak olan parlak tonların saatlerin iç kısımlarında yerlerini alması ile Ferrucci bay saat modelleri bay saat modelleri adeta kariyer ve güç patlaması izlenimi vermektedir.



Özellikle önemli gecelerde biraz daha spor bir tarzı, ağır bir tarzla harmanlayarak kullanmayı tercih eden bireylere hitap eden Ferrucci oldukça hesaplı fiyatları ile de dikkatleri üzerine toplamaktadır. Yetkili bayileri tarafından satılmakta olan ürünleriyle Ferrucci saat fiyatları birçok markanın aksine uygun düzeylerde tutulmaktadır. Yetkili Ferrucci bayileri satmakta oldukları ürünleri iki yıllık garanti kapsamında sizlere sunmakla birlikte, bu garanti süreci oldukça kapsamlıdır. Özellikle ürünlerindeki metalik kısımlar ve mekanik aksamla ilgili hiçbir sorun yaşanmamasını garanti etmekte olan Ferrucci garanti kapsamı ve detayları ile ilgili bilgileri yetkili bayilerden almanız mümkündür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder