8 Eylül 2012 Cumartesi

ilahi klipler,ilahi dinle,ilahi izle

İlahiler Allah’ı övmek ve ona dua etmek için yazılmış ve makamlı bir şekilde okunan yazılardır. Günümüzde birçok ilahi söyleyen kişiler vardır ve oldukça popülerdir. Bu ilahilerin televizyonlarda da ilahi dinlenebilmesi için klipler hazırlanmıştır. Bu sayede ilahilerden daha fazla keyif ve coşku alabilirsiniz. İnternetin yaygınlaşması ile bu kliplere internet üzerinden de ulaşabilmek mümkün olmuştur. Öyle ki bu size birçok kolaylık ve rahatlık da getirmiştir.



İlahiklipleri.com aracılığı ile internet üzerinden ilahi kliplerlerine ulaşabilirsiniz. Sitede şu an itibari ile 11 kategori altında (Bu kategoriler; belgesel, ezan, Kuran-ı Kerim, müziksiz, sizden gelenler, yabancı, enstrümental, ilahiler, kürtçe, şiirler’dir.) 2145 tane ilahi klibi bulunmaktadır. Bu zengin içeriği sayesinde istediğiniz klibi seçerek ilahi izleyebilirsiniz. Sitede sohbet bölümü de bulunmaktadır. Bu bölüm sayesinde sitedeki kullanıcılarla ilahi üzerine ve diğer konularla ilgili sohbet edebilir, yeni kişilerle tanışabilirsiniz.



Sitedeki videolar çok dinlenenler, yeni eklenenler gibi linkler altında toplanmıştır. Bu sayede popüler birçok klibe de ulaşabilirsiniz. Bilmediğiniz birçok ilahi de bu yolla tanıyarak bu konuda çok seveceğiniz birçok ilahi ile tanışabilirsiniz.



Ayrıca sitede Facebook, Google+, Twitter bağlantıları da vardır. Bu sayede klipleri bu sitelerde de paylaşabilir, klipler hakkında yorumlar yapabilirsiniz. Özellikle sosyal medyanın çok güçlü bir konumda olduğu günümüzde bu özellik ile klipleri daha fazla kişi ile buluşturabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder